Ravintola 99€/v myynti@ertuki.fi

Miten arjen nopeutuminen ja digitalisaatio näkyy ravintoloiden toiminnassa

Arjen nopeutuminen ja digitalisaatio ovat vaikuttaneet ravintoloiden toimintaan monin tavoin. Tässä on joitakin tapoja, joilla ne ovat vaikuttaneet ravintoloiden toimintaan:

  1. Online-tilaukset: Ihmiset ovat kiireisiä ja haluavat usein tilata ruokaa verkosta, jotta heidän ei tarvitse käydä ravintolassa tai odottaa tilauksen valmistumista. Ravintolat ovat vastanneet tähän tarpeeseen tarjoamalla online-tilausmahdollisuuden, joka mahdollistaa helpon tilaamisen ja maksamisen verkossa. Kaikki tapahtuu nykyään nopeammin kuin ennen – on sitten kyse ostamisesta tai myymisestä, tai siitä tiedon hakemisesta ja suoratoistolla ohjelmien katselemisesta. Tässä kaikessa iso tekijä on laajakaistat ja valokuitu – millainen vaihtoehto sinulla on käytössäsi, ja oletko tyytyväinen sen nopeuteen ja toimintavarmuuteen?
  2. Ruokalistat ja tilaukset älylaitteilla: Digitalisaatio on mahdollistanut uusia tapoja tilata ja valita ruokaa älylaitteiden kautta. Esimerkiksi ravintolat voivat tarjota QR-koodin, joka johtaa ruokalistaan, jolloin asiakkaat voivat tilata ruokaa suoraan puhelimellaan.
  3. Asiakaspalvelu chatbotin avulla: Ravintolat voivat käyttää chatboteja, jotka tarjoavat nopeaa asiakaspalvelua ja vastaavat asiakkaiden kysymyksiin esimerkiksi aukioloajoista, tilausmahdollisuuksista ja erityisruokavalioista.
  4. Digitaaliset maksutavat: Monet ravintolat hyväksyvät nykyään digitaalisia maksutapoja, kuten mobiilimaksuja tai digitaalisia lompakoita, jolloin asiakkaat voivat maksaa tilauksensa helposti ja nopeasti.
  5. Digitaalinen markkinointi: Ravintolat voivat käyttää digitaalista markkinointia tavoittaakseen uusia asiakkaita ja pitääkseen yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin. Tämä voi sisältää sosiaalisen median kampanjoita, sähköpostimarkkinointia ja verkkomainontaa.

Kaiken kaikkiaan arjen nopeutuminen ja digitalisaatio ovat muuttaneet tapaa, jolla ravintolat toimivat. Ravintolat pyrkivät vastaamaan ihmisten tarpeisiin tarjoamalla helppoja ja nopeita tilausmahdollisuuksia, joustavia maksutapoja ja nopeaa asiakaspalvelua.

Yritykset tarvitset välillä ulkopuolista apua

Konsultti yritykset ja konsultit tuottavat apua niiltä aloilta, millä yrittäjällä itsellään voi olla vaikeata, tai aika vain ei yksinkertaisesti riitä. Esimerkiksi apuayritykselle.fi sivusto kerää markkinointiin ja nimenomaan digimaailmaan liittyviä ongelmia yhteen, ja kenties tuottaa maksutta myös vastauksia joidenkin ongelmien ratkaisemiseksi. Pienille ja keskisuurilla yrityksille vastaus saattaisi löytyä kumppanuusmainonnan parissa.

Oman talouden paikkaaminen

Tämä nopeutunut maailma tarkoittaa myös sitä, että rahaliikenne on nopeutunut ja erilaiset pikavipit ja nopeat verkkolainat ovat saatavilla monista paikoista, nopeasti ja ilman henkilökohtaisia tapaamisia – siksi nykyään puhutaankin entistä enemmän oman talouden hallinnasta, ja siitä että lainanhakijan tulisi ymmärtää itse oman taloutensa tilanne paremmin kuin ennen, ja osata toimia sen mukaisesti- myös lainaa tai pikavippiä hakiessaan, sillä aina välillä arki vaatii lisärahoitusta. Oman talouden kehittämisajatuksiin liittyy myös se, että nykyään pyritään löytämään ns. passiivisia tulonlähteitä.

Vastaa