Ravintola 99€/v myynti@ertuki.fi

Nummelan Prisman ravintolamaailma uudistuu

Nummelan Prisman ravintolamaailma uudistuu kevään aikana, kun Rosson tilalle avataan SSO:n oman tuotekehityksen tuotoksena syntynyt uniikki ruokaravintola. Ravintolan makumaailma muodostuu paikallisten ihmisten toiveita kuunnellen, mutta perustana toimii rakkaus Italiaan.

Rosso avattiin reilut pari vuotta sitten ja se otettiin ilolla vastaan. Viime aikoina meistä kuitenkin alkoi tuntua siltä, että Rosson tuttu ja turvallinen konsepti ei aivan palvele nummelalaisia, joten halusimme tuoda vilkkaaseen ostoskeskukseen uniikin ravintolan, joka voi entistä helpommin mukautua paikallisten asiakkaiden toiveiden mukaan. Tästä osoituksena julkistamme ennen ravintolan avausta kisan, jossa asiakkaat saavat ehdottaa lempiannoksensa. Ehdotuksista yhden valitsemme kausiluontoisesti listalle kaikkien herkuteltavaksi

kertoo asiakkuuspäällikkö Sari Engström.

Ravintolan uudistukselle on rakennettu perustaa SSO:n teettämän kuluttajaymmärrystutkimuksen kautta. Asiakkaat toivovat ruokaravintolalta lämpöä ja rakkautta niin ruoassa kuin palvelussa, joten tämän pohjalta päivitämme miljöötä ja rakennamme kausittain vaihtuvan menun. Uniikilla liikeidealla pystymme myös helpommin vastaamaan jatkossa asiakkaiden toiveisiin. Lisävirtaa ravintola saa uudesta ravintolapäälliköstä: Uutta ravintolaa johtamaan tulee ravintola-alan pitkän linjan ammattilainen Anne Pennanen.

Oli ilo saada Anne meille. Annen myötä uuteen ravintolaamme saadaan roppakaupalla raikuvaa naurua, puheensorinaa ja iloisesti viittoilevia käsiä

kertoo Engström.

No entä nimi. Se on vielä hieman salaisuus. SSO järjestää nimittäin henkilökunnalle nimikisan, ja paras nimi valitaan. Jos kaikki menee hyvin, eikä rajoitustoimet hidasta tämän enempää suunnitelmia, on uusi ravintola tarkoitus avata kesän aikana.

Trackbacks & Pings

Vastaa